AnimeCon is een festival gemaakt door de fans, voor de fans. Het wordt bijna volledig gerund door vrijwilligers, die deel uitmaken van de fandom waar ze van houden. Of het nu mensen zijn die anime kijken, manga lezen, aan cosplay doen of van gamen houden, AnimeCon wordt door hen gemaakt. Het festival is daarom altijd op de hoogte van wat de bezoekers willen en waar ze van houden, en alle aandacht gaat naar het evenement zelf.

Echter, non-profit zoals het is, leunt een festival als AnimeCon ook op sponsors: Partners die de community ondersteunen en tegelijkertijd hun merk bekendheid geven. Met jouw hulp gaat de kwaliteit van het festival omhoog en blijft de prijs voor iedereen betaalbaar.

We hebben verschillende opties, met bannerweergavemogelijkheden, advertenties in het AnimeCon magazine, merkvermeldingen en meer. Al vanaf € 34,- zijn er mogelijkheden.  Echter zijn er veel meer mogelijkheden die wij op maat kunnen maken.

Sponsor ons festival, en neem contact met ons op via ons contactformulier (selecteer "Marketing" in het onderwerp dropdown veld van het formulier).

Op de volgende pagina is een overzicht van onze huidige sponsoren opgenomen.