Hotel & Taxi aankondigingen 2024

Op dit moment zijn nog niet alle details bekend en helaas kunnen we die pas in Maart 2023 regelen, maar enkele dingen kunnen we wel alvast aangeven.

 • In 2023 zal er weer een taxi service zijn naar de hotels in Delft Noord.
 • De taxi service is niet meer op afroep, maar rijdt 's ochtends en 's avonds continue van en naar de hotels.
 • Je betaald nog steeds alleen voor de trips naar de hotels. De prijs zal hoger worden maar hoe hoog kunnen we nog niet zeggen. (Omdat we inflatie en benzine prijzen niet kunnen voorspellen.)
 • De taxi service is iets waar we geld op toeleggen, dat zal in 2024 nog steeds zo zijn.

Hotel veranderingen 2023

In 2022 waren er drie hotels op loopafstand van het festival. Helaas is Stay @ 7 hotel niet meer een hotel en het Best Western Plus Grand Winston wordt gerenoveerd en heeft maar de helft van het aantal kamers beschikbaar ten opzichte van 2022. Alleen het Bastion hotel is volledig beschikbaar.

Rijswijk zelf heeft verder niet veel hotels, maar er zijn er genoeg in Den Haag, Rotterdam en Delft. Den Haag is eenvoudig toegankelijk via tramlijn 17 vanaf de halte Volmerlaan. Rotterdam en Delft zijn maar een paar station verwijderd van station Rijswijk. Meer details over hoe ons festival te bereiken middels openbaar vervoer staan op onze pagina routebeschrijving. Daarnaast zijn er drie hotels in Delft-Noord op maar 7 minuten rijden met de auto. Voor deze drie hotels organiseren we een gedeelde taxi service.

De taxi service

Tijdens AnimeCon organiseren we een gedeelde taxi dienst naar het Shanghai Hotel Holland, Hotel Campanile Delft en het Riva Hotel alle drie op 10 minuten afstand.

Als je van het hotel komt is de rit gratis, maar we vragen € 8,- euro voor de rit vanaf het festival naar je hotel. Stap niet zomaar in een taxi! Bij het hotel: vraag of de rit door ons besteld is, anders moet je mogelijk betalen als het een gewone taxi is. Op de Broodfabriek brengt een medewerker je naar de juiste taxi.

Om een taxi aan te vragen: SMS of App +31 (0)6 3944 0021 dat je een rit nodig hebt en wanneer je die nodig hebt. (Bellen kan,m aar we horen niet altijd de telefoon tijdens het festival.) Één van onze medewerkers regelt dan je taxi, Het kan 30 minuten duren voor de taxi er is, maar als we al taxi aangevraagd hebben helpt het als je ook sneller kan vertrekken.

Als je appt/SMS-t, geef aan: 

 • Het aantal personen in je groep.
 • Je huidige locatie.
 • Je bestemming.

Bij voorbeeld:
       1 PERSOON, festival naar Campanile, klaar over 20 minuten

We sturen je bericht zodra we weten hoe laat je de taxi kan verwachten. 

Gebruik en betaling

Om het eenvoudig te houden betaalt u alleen voor de rit vanaf de Broodfabriek. We gaan ervan uit dat het aantal ritten in beide richtingen ongeveer in evenwicht zullen zijn.

 • Een retourtje kost dus effectief € 8,00 per persoon.
 • Afrekening geschiedt bij de Broodfabriek voor het instappen.
 • Afrekenen kan contant of met pin, contactloos of tikkie.
 • Aangezien het de bedoeling is om ritten te delen, kan het zijn dat u even moet wachten. (Je kunt ook het geluk hebben dat er een auto in de buurt is.)
 • Vraag de taxichauffeur in het hotel dat u niet hoeft te betalen. Tenzij u bereid bent het risico te nemen om een standaard commerciële taxi te gebruiken en te betalen.
 • Deze dienst stopt alleen bij de Broodfabriek, het Shanghai Hotel Holland, het Hotel Campanile Delft en het Riva Hotel.
 • Je hoeft je taxi tickets niet vooraf te bestellen.

Openbaar vervoer is voor deze hotels minder een optie, daarom hebben wij deze service.

* Dit nummer is alleen in gebruik tijdens het festival en alleen voor de taxiservice.

Hotels op loopafstand

Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Het Bastion Hotel Den Haag Rijswijk is een 3-sterren hotel op slechts een half blok afstand ofwel 3 minuten lopen van de ingang van o De Broodfabriek.

Het hotel biedt een 24-hour receptie en een mooie ruime lounge en bar en à la carte restaurant voor ontspanning en dineren. Helaas is dit hotel meestal snel uitverkocht tijdens ons festival.

Best Western Plus Grand Winston

Het Best Western Plus Grand Winston wordt nu gerenoveerd, maar een deel van de kamers is beschikbaar tijdens het festival. 

Het hotel combineert een unieke eigentijdse stijl en architecturale finesse in een modern design en ligt op 8 minuten lopen van De Broodfabriek.

Hotels bedient door onze taxi service

Deze drie hotels zijn gelegen aan de A13 afslag Delft-Noord, op slechts 7 minuten rijden van De Broodfabriek. U kunt gratis parkeren bij de hotels en in de omgeving van De Broodfabriek of gebruik maken van onze taxiservice als u liever niet met de auto van en naar het festival komt.

Hotel Campanile Delft

Het 3-sterren Campanile Delft hotel is een levendig hotel met een huiselijke twist en de perfecte basis voor een bezoek aan De Broodfrabriek. Ze hebben een mooi restaurant op locatie: ze serveren de hele dag ontbijt, lunch, diner en snacks. Ontspan in hun comfortabele kamers na een drankje aan de bar of op het terras.

Shanghai Hotel Holland

Het Shanghai Hotel Holland is een viersterrenhotel met ruime kamers die elk zijn ingericht met een bureau, kluis en minikoelkast en zijn uitgerust met koffie- en theefaciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast kunnen gasten genieten van een drankje in onze gezellige loungebar The Bund.

Riva Hotel

Het Riva Hotel biedt verschillende luxe kamertypes en heeft een eigen internationaal restaurant en een casino op het terrein.