Cosplay at AnimeCon
Taste Japan: Takoyaki
Japanese Calligraphy Workshop
Cardgames at the Exp Plaza
Figures and merchandise at the Dealer Room
AnimeCon: Japanese Fashion, Lolita and Visual Kei events

AnimeCon evenementen en activiteitenoverzicht

Tijdens het festival is er voor iedereen meer dan genoeg te doen. Op zoek naar merchandise? Zin om wat games uit te proberen? Of wil je graag nieuwe dingen leren? Overal is een plek voor. Neem een kijkje bij een concert of optreden, volg een workshop of een lecture en haal wat lekkers bij een van de eetkraampjes waar je authentieke Japanse hapjes kan vinden. 

Hoe dichter bij het festival we komen, hoe meer evenementen aangekondigd worden. Neem een kijkje tussen het aanbod en geniet alvast van wat er zal komen!

Er is zo veel keuze uit verschillende events. Je vindt een overzicht van de vele events hieronder. 

Overzicht van onze evenementen en activiteiten

Cosplay 

Cosplay is natuurlijk een groot onderdeel van het festival. Kom kijken of neem zelf deel aan een van de Cosplay Competities die gehouden worden, neem een kijkje bij een van de Photocorners of ga naar een Cosplay Workshop!

Dealer Room

Neem een kijken in onze Dealer Room en aanschouw de vele anime, manga, gaming en cosplay gerelateerde items die er verkocht worden!

Game Room 

Breng een bezoek aan de Game Room en waag jezelf aan de vele verschillende games aanwezig, zowel nieuwe als klassieke consoles!

Festival Events

Tijdens AnimeCon zijn er verschillende Festival Events om te bezoeken. Denk aan workshops, lectures en demonstraties. 

Exp Plaza

Exp Plaza is the place to be om lekker met vrienden te zijn. Er zijn doorlopend activiteiten om aan mee te doen zoals kaart- en bordspellen, karaoke en typisch Japanse festival activiteiten zoals goudvis scheppen!

Live Events

Concerten, live shows en dans events. Dit alles kan niet missen tijdens een festival weekend. Kom feesten bij Deshima Sounds of kom genieten van een live show en dans de avond weg.

Taste Japan

Kom genieten van de authentieke smaak van Japan tijdens een bezoek aan AnimeCon. Haal Takoyaki, Okonomiyaki of Taiyaki en meer bij een van de eetkraampjes, leer zelf Japanse gerechten bereiden bij een van de Workshops of sluit aan bij een Tasting van bijvoorbeeld Japanse Sake en Whisky . 

Special Guests

Verschillende Special Guests zullen aanwezig zijn gedurende het festival weekend.  Benieuwd wie er dit jaar naar AnimeCon komt?  

AnimeCon Activiteiten

AnimeCon heeft veel verschillende activiteiten. Van tastings tot game competities en van workshops tot een showcase van indie game-ontwikkelaars. Check onze tijdlijn voor een overzicht van alle evenementen.