AnimeCon is de perfecte gelegenheid om een groot, niche publiek te bereiken.

Of je nu wilt verkopen, je nieuwste product wilt promoten of een evenement wilt hosten, AnimeCon is de plek om van je weekend een succes te maken. De registatie voor Animecon 2023 zal binnenkort beschikbaar komen.

Boek nu: Dealer Room Registratie voor Verkopers en Artiesten

AnimeCon is de perfecte gelegenheid om een groot, niche publiek te bereiken. Of je nu wilt verkopen, je laatste nieuws wilt promoten of een evenement wilt hosten, AnimeCon is de plek om van je weekend een succes te maken.

Vergeet niet om je in te schrijven voor de mailinglijst op onze Dealer Registratie Site om op de hoogte te blijven van de laatste vendor en artist informatie en over registraties in de toekomst!

Dealer Room Informatie voor Verkopers en Artiesten

Wijzigingen ten opzichte van vorig jaar: 

De extra toeslag voor de verkoop van eten en drinken is niet meer!
Iedereen zal voorverpakte hapjes en drankjes mogen verkopen in de Dealer Room zonder extra kosten. Indien je verse producten wenst te verkopen, gelieve dit vooraf aan ons te melden. Je kunt in aanmerking komen voor catering. De Broodfabriek beschikt over een zeer goede openbare WiFi en een goede mobiele dekking binnen het gebouw.

In het geval dat we specifieke covid-gerelateerde regels en voorschriften moeten toepassen, zullen we deze tijdig met je delen.

Belangrijkste regels en voorschriften 

  • We staan de verkoop van "Lucky Bags" niet toe 
  • Als je evenementen in de Dealer Room hebt gepland (zoals signeersessies, wedstrijden en modeshows) kunnen wij deze toevoegen aan ons online en gedrukte timeline en programmaboekje. 
  • Geen bootlegs of "splash"-fanart (d.w.z. officieel bewerkte kunst). 
  • Jouw aanvraag kan worden geweigerd als je eerder onze gedragsregels hebt overtreden. 
  • Voor alle regels en voorschriften verwijzen wij je naar de documenten en het contract van de Dealer Room. Als je specifieke vragen hebt, voel je vrij om ze ons te stellen. 

Eerste keer verkoper of artiest? 

Voor alle eerste dealers willen we weten wie je bent, wat je van plan bent te verkopen en of er geen bootlegs tussen je verkoopwaren zitten. Onze bootleg pagina legt uit hoe actief we zijn in het bestrijden van bootlegs.

We zullen je ook helpen om ervoor te zorgen dat jouw waren legaal zijn en we doen ons best om te luisteren naar al je suggesties en feedback. We zijn dan wel een vrijwilligersorganisatie, maar we doen ons best en we geven om onze conventie.

Contacteer ons: